Cursul de RTS este avizat de ISCIRCursul de RTS este avizat de ISCIR prin adresa nr. 7937/13.08.2014, conform Ordinului 165 din 2011 al Inspectorului de Stat Sef al ISCIR.

Persoanele care doresc obţinerea atestatului ca responsabil tehnic cu sudura (RTS) trebuie să aibă studii superioare tehnice de lungă/scurtă durată şi o vechime în specialitate de minimum 2 ani sau studii medii tehnice (specialitatea sudură) de maistru ori tehnician şi o vechime în specialitate de minimum 5 ani, în domeniul: mecanică, electromecanică, energetică, automatizări, transporturi, metalurgie, chimie, construcţii, instalaţii ori în alte domenii conexe tehnice sau universitare acceptate de către ISCIR.

Durata cursului: 16 ore (2 zile)

Solicitanti vor fi inscrisi in baza unei ,,Cereri de inscriere” si vor prezenta urmatoarele acte (documentele pot fi transmise prin fax, email sau curierat):

-Copie BI/CI

-Copie dupa actul de studii

-CV – ul solicitantului

-Copia documentului care dovedeşte vechimea în specialitate

 

Cursul se adresează personalului de coordonarea a sudării din societați autorizate în conformitate cu prescripțiile tehnice ISCIR.

La sfârsitul cursului, participanții vor obține un atestat de participare, necesar pentru completarea dosarului în vederea susținerii examenului de autorizare ISCIR  pentru funcția de RTS.

 

 

 

 

Email: office@antuconsulting.ro

Oferta curs Responsabil Tehnic cu Sudura (RTS)

Descarcă cererea de înscriere

'Formular înscriere curs Responsabil Tehnic cu Sudura (RTS)' este disponibilă numai pentru utilizatorii înregistrați.